Parlay Strategie

Wanneer je snel je beoogde winst wilt gaan halen dan kun je gaan spelen volgens de Parlay strategie. Dit is een strategie waar je snel leuke winsten mee kunt behalen maar waar je ook binnen een spel je winst weer kwijt kunt raken. Dit is dus wel iets waar je rekening mee dient te houden en als je een goede strategie zoekt om volgens te spelen met minder risico dan kun je deze ook op onze website vinden. Waar je verder op dient te letten is het feit dat iedere speeltafel een minimale en maximale inzet heeft. Het zou kunnen zijn dat je al snel met hoge inzetten gaat spelen en dat je dan de limiet van de tafel bereikt. Dit zal ook iets zijn wat je moet gaan voorkomen.

Speel direct Roulette met het Parlay systeem!

Het spelen volgens de strategie

Parlay StrategieDit is misschien wel één van de makkelijkste strategieën die er is en deze kun je ook zeer snel gaan leren. Het enige wat je gaat doen is bij winst steeds je inzet verdubbelen. Je kiest een basisinzet en dit kan dan tien euro zijn. Je gaat inzetten op de kleuren rood en zwart of op de even en de oneven nummers en vervolgens ga je spelen. De reden dat je in gaat zetten op de kleuren of de even en de oneven getallen is omdat je dan de hoogste kans hebt om te gaan winnen. Je winkans is dan bijna vijftig procent. Win je dan zal je een verdubbeling van je bedrag krijgen en dat betekend in dit geval twintig euro. Hiermee ga je weer spelen en wanneer je wint krijg je dan veertig euro waarmee je ook weer gaat spelen. Je blijft dan spelen net zolang tot je verliest of dat je de beoogde winst hebt behaald. Wanneer je verliest dan begin je weer met de originele inzet en wanneer je de beoogde winst hebt behaald dan kun je gaan stoppen met spelen.

Iedereen kan gaan spelen volgens deze strategie en het werkt allemaal zeer eenvoudig. Hou je rekening met de limieten van de tafel en met je limiet hoeveel je wilt uitgeven dan zal je weinig risico lopen. Ben je nu wel bang dat je teveel gaat uitgeven dan kun je er ook voor kiezen om maar een bepaald bedrag in je account te gaan storten. Wanneer dit op is dan heb jij je limiet bereikt en dan kun je ook niet verder gaan spelen.

Roulette strategie spelenWaarom zou je gaan spelen volgens een strategie

Als je dit leest en je het maar vindt saai vindt om steeds op een kleur of op een even of oneven getal in te gaan zetten dan kun jij je afvragen waarom je volgens een strategie moet gaan spelen. De reden is simpel en dat is dat je dan meer kans maakt om een leuke winst te gaan behalen. Vind je dit nu een saaie strategie dan is dit geen enkel probleem en dan kun je bij de andere strategieën op deze website gaan kijken. Je zult dan altijd een strategie vinden die wel goed bij jou past.