Amerikaanse Roulette strategie

Het spelen van Amerikaans roulette is leuk en spannend. Nog leuker is het als je een Amerikaanse roulette strategie gaat gebruiken en dit komt omdat je dan een grotere kans hebt om te gaan winnen. Laten we eerst eens gaan omschrijven wat dit nu precies voor spel is en wat de verschillen zijn met de andere varianten van roulette. Het grootste verschil zit hem in het feit dat er een getal extra op het wiel aanwezig is. Bij De Europese en de Franse roulette vinden we één nul op het wiel terug en bij de Amerikaanse roulette zijn er twee nullen op het wiel aanwezig. Er is dan niet alleen de enkele nul maar ook de dubbele nul, deze hebben dan beide de groene kleur. Het betekent dan ook dat er een kleinere winkans is als je gaat spelen bij dit roulettespel.

Speel direct Amerikaans Roulette!

Een strategie is zeer aan te raden

Amerikaanse Roulette strategieJuist omdat de winkans klein is willen wij het je aanraden een strategie te gaan gebruiken. Wanneer je dit gaat doen dan ga je spelen volgens een vast patroon en dat maakt de kans op een leuke winst groter. Je zal merken dat wanneer je een strategie gaat gebruiken dat je ook bij het Amerikaanse roulettespel leuke winsten kunt behalen en dat je veel plezier gaat beleven aan het spelen van dit spel. We willen je dan ook aanraden een kijkje te nemen bij de strategieën op deze website. Hier vind je dan altijd een strategie die bij je past en die je tijdens het spelen kunt gaan gebruiken.

Mochten er nu meerdere strategieën zijn die je interessant lijken dan kun je deze uitproberen. Speel de strategieën voor een vast aantal spellen  doe dit met dezelfde basisinzet. Je noteert hoeveel winst of verlies je ermee maakt en kan je zien waarmee jij het meest succesvol was. Het is van belang om een strategie te kiezen waarbij jij je prettig voelt. Het is uiteraard ook geen probleem om van meerdere strategieën gebruik te gaan maken. Je zou de strategieën dan om een vast aantal spellen af kunnen gaan wisselen.

Amerikaans-RouletteBijna alle strategieën zijn bij Amerikaans roulette te gebruiken

Het is goed om te weten dat je bijna alle strategieën die je op deze website kunt vinden ook bij de Amerikaanse roulette kunt gaan gebruiken. Zoek eerst een strategie op waar jij je prettig bij voelt. Dit kan dan een strategie zijn die je op een bepaalde manier laat inzetten. Bij de strategieën staat ook vermeld hoeveel winst ermee te behalen is en wat de risico’s van de strategie zijn. Ben je een beginnende speler dan kan het aan te raden zijn om volgens een strategie te gaan spelen met weinig risico en een hoge winkans. Op deze manier blijft het leuk om te spelen want winnen zal niet snel gaan vervelen. Ben je dan een beetje meer bekend met het roulettespel dan kun je een andere strategie met meer risico gaan proberen (dus ook hogere winsten) of je inzet bij de huidige strategie gaan verhogen.