Paroli Strategie

Roulette strategie spelenWil je graag succesvoller zijn met het spelen van roulette en wil je hier een strategie voor gebruiken die niet te moeilijk is dan kan het aan te raden zijn om te gaan kiezen voor de Paroli strategie. Wanneer je deze strategie kiest dan zou het zomaar eens kunnen zijn dat je binnen een aantal spellen al de gewenste winst weet te behalen. Wel is het zo dat dit een strategie is die veel risico met zich meebrengt en waar je ook met hoge inzetten te maken kunt krijgen. Het is dan ook erg belangrijk dat je eerst voor jezelf een vast basisinzet kiest en dat je hier aan vast gaat houden. Ook is het goed om een maximale inzet te kiezen. Deze kun je ook gelijk laten zijn aan de maximale inzet van de roulettetafel.

Speel direct Roulette met het Paroli systeem!

De strategie is eenvoudig te leren

Dit is een strategie die zeer eenvoudig te leren is en die ook voor de startende spelers geschikt is. Het enige dat je gaat doen dat is het steeds verdubbelen van je inzet. Stel je begint met een lage inzet van een euro. Deze zet je dan in op een vlak waarbij je de hoogste winkans hebt. Bij de roulettetafel zijn dit de kleuren zwart en rood en de even en de oneven getallen. Hierbij is de winkans bijna vijftig procent en als je winst krijg je het dubbele van je inzet terug. Win je het eerste spel dan krijg je dus twee euro terug en deze ga je dan weer inzetten. Weet je dan weer te winnen dan gebruik je de vier euro die je hebt gewonnen om weer in te zetten. Op deze manier ga je dan doorspelen en dit doe je net zolang tot je de gewenste winst hebt bereikt. Verlies je nu dan begin je weer met je originele inzet van een euro en dRoulette strategie lerenan begin je opnieuw met spelen.

Iedereen kan deze strategie dus leren en het is dan ook goed om deze zelf uit te gaan proberen. Wanneer je dit gaat doen dan weet je of het leuk is om volgens deze strategie te gaan spelen en of je deze vaker wilt gebruiken. Het is ook mogelijk om deze strategie te gaan vergelijken met andere strategieën. Wat je dan gaat doen is eerst een vaste basisinzet nemen die je bij alle spellen gaat gebruiken. Vervolgens ga je iedere strategie voor een vast aantal spellen spelen (minimaal tien). Daarna kun je snel zien waarmee je het meeste succes had en welke strategie het leukste was om te spelen.

Probeer ook een aantal andere strategieën uit

Het is dus goed om ook een aantal andere strategieën uit te gaan proberen. Dit is alleen al omdat je dan de strategieën ook af kunt gaan wisselen. Wanneer je lang wilt gaan spelen dan kan het minder leuk zijn om steeds dezelfde strategie te gaan gebruiken. Heb je meerdere strategieën geprobeerd dan weet je welke je leuk vindt en welke je vaker wilt gaan proberen. Op deze manier hou je het spelen leuk en zal je ook met meer concentratie blijven spelen.