Fibonacci Systeem

Fibonacci SysteemHet Fibonacci systeem komt van Leonardo van Pisa, de bijnaam van deze man was Fibonacci. Dit was een Italiaanse wiskundige die van het einde van de twaalfde eeuw tot de helft van de dertiende eeuw. De naam Fibonacci is een samenvoeging van namen. Dit komt van ‘Figlio di Bonaccio’ dat betekent zoon van Bonaccio. De term Bonaccio betekent goedzak en dit was de bijnaam van zijn vader. Dit is leuk om te weten maar wat jij waarschijnlijk wilt weten is of je met dit systeem een leuke winst kunt gaan halen. Dit is zeker het geval en dit is dan ook een systeem dat door vele spelers is geprobeerd. Ook nu zijn er in de casino’s nog vele spelers die met dit systeem een leuke winst weten te behalen.

Speel direct Roulette met het Fibonacci Systeem!

De werking van het systeem

Wanneer je wilt gaan spelen volgens dit systeem dan dien je eerst een basisinzet te kiezen. In ons voorbeeld is dit twee euro. Dit nummer schrijf je dan twee keer achter elkaar op en deze getallen tel je bij elkaar op. De uitkomst van deze som (dus vier) die schrijf je bij achteraan in de rij. Dit ziet er dan zo uit: 2, 2, 4. Vervolgens ga je weer de laatste twee getallen bij elkaar optellen en dit is dan twee plus vier en dit is zes. Het cijfer zes schrijf je dan weer bij achteraan bij de rij. Op deze wijze ga je dan verder. Bij ons voorbeeld zou de rij er dan zo uit gaan zien:

2, 2, 4, 6, 10, 16, 26, 42, 68, enzovoort

De getallen in de rij zijn dan de inzetten waarmee je gaat spelen. Je begint vooraan in de rij en start met het spelen met twee euro. Dit zet je dan in op de vlakken waarbij je de grootste kans hebt om mee te winnen. Dit zijn dan de kleuren zwart en rood of de even en de oneven getallen. Verlies je nu dan ga je een stap vooruit in de rij en dan zou je weer twee euro in gaan zetten. Verlies je weer dan zet je vier euro in en ga je dan weer verliezen dan zet je zes euro in. Win je nu dan ga je twee stappen terug in de rij. Uiteraard kun je niet verder dan het eerste getal. Wanneer je gaat spelen op deze manier dan zal je altijd je verlies in één keer goedmaken als je wint en je houdt dan zelfs nog een kleine winst over.

ChipsHou rekening met de inzetlimiet van de speeltafel

Waar je wel rekening mee moet gaan houden dat is de inzetlimiet die de tafel heeft. Wij begonnen met een kleine inzet van twee euro maar al snel kan dit dus vierenzestig euro worden. Het kan dan ook zijn dat dit boven de limiet van de speeltafel is. Het kan dan ook handig zijn om de rij te laten eindigen bij de limiet van de tafel. Het mag voor zich spreken dat je ook zelf een limiet hebt en dit kun je dan ook het einde van de rij laten zijn als die lager is dan de limiet van de speeltafel.