Martingale Systeem

Het Martingale systeem is een ideaal systeem als je ineens al je verliezen goed wilt maken. Uiteraard maak je dan ook een leuke winst als je gaat winnen. Dit is een systeem dat makkelijk te leren is en dat je waarschijnlijk graag gaat spelen. Mocht dit nu niet het geval zijn dan kun je uiteraard ook bij de andere systemen op deze website gaan kijken en deze gaan proberen. Ook jij zult dan een systeem gaan vinden dat goed bij je past en die je graag gaat spelen. Mocht je dit systeem niet kennen dan kun je deze ook gratis gaan proberen. Dit kun je gaan doen als je gaat spelen in het online casino. Hier heb je de mogelijkheid om gratis te spelen zonder dat je een storting hoeft te doen of je in hoeft te schrijven. Je speelt dan niet voor echt geld maar hebt wel mooi de gelegenheid om dit systeem te gaan testen.

Speel direct Roulette met het Martingale Systeem!

Hoe speel je volgens het systeem?

Zoals we al aangaven is dit een systeem dat makkelijk te leren is. Je kiest een basisinzet en dat kan dan bijvoorbeeld een euro zijn. Deze zet je dan in op de vlakken waarbij je de grootste kans hebt om te winnen. Dit zijn de kleuren rood of zwart of de even of de oneven nummers. De winkans is bij deze inzet bijna vijftig procent. Wanneer je wint Martingale-Systeemdan blijf je een euro inzetten en je zal dan altijd een verdubbeling van je inzet terug gaan krijgen. Verlies je nu dan ga je de inzet verdubbelen en zet je dus twee euro in. Verlies je dan weer dan zet je vier euro en en mocht je dan nogmaals verliezen dan ga je acht euro inzetten. Toch zal de kans niet groot zijn dat je zoveel keer achter elkaar gaat verliezen omdat er een mooie winkans is. Heb je nu een aantal malen verloren en win je dan heb je ineens als je verliezen goed gemaakt en dan begin je weet met je originele inzet van één euro te spelen.

Het enige waar je bij dit systeem op moet gaan letten is de maximale inzet per tafel. Wij namen bij ons voorbeeld een inzet van een euro maar er zijn ook voldoende spelers die tien euro per spel inzetten. Wanneer je dan een aantal malen achter elkaar gaat verliezen dan kunnen de inzetten flink op gaan lopen en dit is wel iets om rekening mee te houden. Kijk dan ook goed wat de maximale inzet per tafel is en hou voor jezelf ook altijd een maximale inzet in gedachten.

winstZorg dat je een beoogde winst voor ogen hebt

Het is belangrijk om een beoogde winst voor ogen te houden. Dan speel je met een doel en je weet dat wanneer je deze winst hebt behaald dat je dan kunt stoppen met spelen. Ook kun je dan dan natuurlijk opnieuw beginnen met spelen of een ander spel gaan spelen. Het toewerken naar een doel is beter omdat je dan niet eindeloos aan het spelen bent. Roulette spelen is erg leuk en spannend en wanneer je echt met een doel bezig bent dan zal het alleen maar leuker en spannender gaan worden.